çağrılan nesne istemcilerinden ayrılmış

çağrılan nesne istemcilerinden ayrılmış

Excelden Beyanname Aktarım işlemi yaparken gelen bu hatanın sebebi; Excel içerisinde gizli bir menü başlığı bulunmasından kaynaklı olmaktadır. Excel incelenerek gizli başlık kolonu silinmelidir ya da düzenlenmelidir.

Örnek verecek olursak;  aşağıdaki excelde gizi bir F kolonu mevcut. (Mouse ile Sağ tık / Göster tıklanarak gizlenmiş kolon tekrar ekranda aktif edilebilir. ) Gizlenen kolondaki bilgi beyannameye aktarılmayacak ise excelden silinerek devam edilmelidir. (Kolon silindikten sonra xls ayarı bozulabilmektedir . Sistem / Yurtiçi Müşteri alanında ilgili firma bulunarak XLS Ayar yeniden kontrol edilmelidir.)






    • Related Articles

    • Excelimi beyannameye aktardım ama excel masaüstünde gözükmüyor

      Excelinizi aktardıktan sonra eğer masaüstünüzde yedek klasörü yok ise bilgisayar yedek klasörü oluşturup içine atmaktadır. Bilgisayarınızda arama kısmına yedek yazıp aratabilirsiniz. Konu hakkında bilgi işlemcinizden destek alabilirsiniz.
    • 0 ya da 1 girmelisiniz...

      Bu alınan hata excel programının lisansıyla ilgili olabilmektedir. Bilgisayarda yüklü olan excel programı açılarak boş bir dosya açılmalı. Yeni boş dosya açılırken çökme hatası ya da lisans erişim hatası verecektir. Bu durumda bilgi işlem tarafından ...
    • Excel'den Konteynere Aktar

      Evrim DTS sisteminde Aktarımlar>O. Excel'den Konteynere Aktar ekranındaki aktarım şablonu ektedir
    • Excel'den Ürün Fiyat aktarımı

      Evrim DTS sistemi 4. Aktarımlar > D. Excel'den Ürün Fiyat Aktarımı ekranı için Excel şablonu ektedir.
    • Error reading BitBtnAktar.ParentFo

      Excelden aktarım yapılırken gelen bu hatanın sebebi arka planda birden fazla excel programının açık kalmasından kaynaklıdır. Bilgisayarda öncelikle arka plandaki excel programları görev yöneticisinden kapatılarak devam edilmelidir.