Çeki listesi alacağım programdan nereden alabiliriz?

Çeki listesi alacağım programdan nereden alabiliriz?


Çeki listesi; ticari fatura kapsamı eşyanın çeşitli cins ve türde ve çeşitli ağırlıktaki kaplara konulması halinde, her kapta hangi miktarda eşya bulunduğunu göstermek amacıyla düzenlenen bir belgedir.

İhracat Sistemi/İhracat Beyannamesi/Diğer Formlar/İhracat Evrakları/Çeki listesi başlığında değiştir butonuna tıklanarak kalemlere ait bilgiler girilerek kaydedilir. 






Yazdır butonuna tıklanarak çeki listesi dökümü alınmaktadır.



Çeki listesi ekranına girilen kap adedi ile beyannamenin toplam kap adedi uyuşmuyorsa kap adedi kıyasla butonuna tıklandığında sistem aradaki farkı göstermektedir.



    • Related Articles

    • İhracat evraklarında çeki liste ile beyannamemdeki kap adedim neden uyuşmuyor?

      İhracat evraklarında çeki listesi manuel girilmektedir. İhracat Modülü / Veri Girişi  / İhracat Beyannamesi / Diğer formlar / İhracat Evrakları / Çeki Listesi alanında tanımları manuel yazmanız gerekmektedir. Manuel ekleme işlemi yaptıktan sonra ...
    • İhracat beyannamesinin xml ini nereden alabilirim ?

      İhracat Sistemi> 3.Sorgulama > A.İhracat Beyanname > Arama kriterinizi girip sorgulama yaptıktan sonra Dosya oluştur butonuna basıp Xml oluştur başlığına tıklayıp dosyanızın xml'ini oluşturabilirsiniz.
    • IMEI No Listesi Excel Şablonu

      İhracat Beyannamesi/ kalemlerde yer alan IMEI No alanına giriş yapıp F4 tuşuna bastığınızda IMEI No Listesi ekranı gelmektedir. Bu ekrana aktarım için kullanılacak Excel şablonu ektedir.
    • HATA-İhracat Beyannamesi Yükleyiniz

      İhracat Beyannamesi/Tobb Belge Aktarımı ekranında gelen cevaptaki bu hata için Tobb beyanname için yüklenen evrağın evrak türünü ihracat beyannamesi olarak gönderilmesini istemektedir. Tobb belge aktarımı ekranında Evraklar alanındaki evrak türü ...
    • İhracat Beyannamesi ile Belgenin düzenlendiği gümrük idaresi ayni değil.

      1. Tek Pencere Sisteminden başvurusu yapılan belge veya belgelerin  numarası edi belge ekranında yer alan Referans hanesinde mutlaka hatasız giriş yapılmış olmalıdır. Hem belge numarası doğruluğu  hem de formata uygun giriş yapılmış olmasına mutlaka  ...