Arşiv Belgeleri

Arşiv Belgeleri

İthalat Sistemi > Sistem > Diğer  > Arşiv Belgeleri


Bu ekrana girişi Sistemin altından Diğer > Arşiv Belgeleri butonu ile giriş yapılmaktadır.













Bu ekranın amacı ;  Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi sisteme kullanmak istediğiniz belge tipleri varsa ekle yaparak ekleyebilirsiniz. Bu ekranda sabit olarak gelen veri var ancak firma bazlı farklı belgeleriniz varsa bunların tipini bu ekrandan açabilirsiniz.

Açtığınız Belge tipleri Arşiv sisteminde gözükür ve yaptığınız arşivlere bu belge isimlerini kullanarak arşiv yapabilirsiniz.





Kısa Ad : Arsivapp programında belge türlerinde evrağın kısa adının bilgi amaçlı tutulduğu alandır. Farklı bir işlevi bulunmamaktadır.



OCR Kelimeleri :  Arsivapp programında belge türlerinde bilgi amaçlı tarama ismi olarak tutulduğu alandır. Farklı bir işlevi bulunmamaktaadır.



Tipler: İlgili evrağın hangi uygulamada kullanıldığının bilgisinin tutulduğu alan (Muhasebe,Antrepo vb.) farklı bir işlevi bulunmamaktadır.

Varsayılan Tipler: İlgili evrağın hangi tip uygulamada kullanıldığının bilgisinin tutulduğu alan (T,H,@ vb.) farklı bir işlevi bulunmamaktadır.

Default : Default olarak seçim yapılan belgelerin Evrak aşiv alanında alanında  ekle denildiğinde otomatik olarak dosyanın arşivine  ekleme yapması için kullanılmaktadır.



Zorunlu : İthalat ve ihracat modüllerinde arşiv ekranında zorunlu evrak olmayan seçeneği seçildiğinde açılan chek box alanına seçilen belgeleri getirmektedir. Seçilen evrağın zorunlu olarak arşive eklenmesi için kullanılan alandır.




    • Related Articles

    • Belge türüne göre arşiv sorgulama imkanı var mıdır ?

      İthalat ya da ihracat programı üzerinden arşiv sorgulamak için : Sorgulama > Arşiv Sorgulama Ekranını açıyoruz Muhasebe programında ise Diğer> Arşiv Sorgulama olarak açıyoruz. Sorgulama işlemi ekranın alt kısmındaki sorgulama kriterleri kullanılarak ...
    • Arşiv Sorgulama

      Arşiv Sorgulama Bu ekranda dosyalarınıza yaptığınız arşivleri sorgulayabiliyorsunuz .Sorgulama / Arşiv Sorgulama ekranından giriş yaptıktan sonra dosya numarasına , fatura numarasına , tarih aralığına vs. aşağıda resimde görüldüğü gibi kriterlere ...
    • Belge Stok Takibi

      BELGE TAKİBİ Veri girişi / Belge takibi ekranından ithalat - ihracat beyannamelerinde kullanılan belgelerin kaydı yapılabilir ve belge süre takibinin program tarafından yapılması sağlanabilir. 1- Belge takibi ekranında işlem türü alanında kayıt ...
    • Arşiv Barkod Sticker

      Arşiv Barkod Sticker ile Firmalar Stickerlarına gelecek yazıyı yani ismi oluşturmak istediklerinde bu ekrandan oluşturabilirler. Toplamda 8 sütun bulunmakta olup sütunlara gelmesini istediğiniz ismi seçerek yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Arşiv ...
    • Tebliğ Seçim Ekranındaki Belge Hatalı Geliyor

      Tarife çalıştırıldığında gelen tebliğ seçim ekranındaki alanların güncellemesi için yapılması gereken işlemler aşağıdaki gibidir; İthalat Modülü > Sistem > Diğer > Standardizasyon Tebliğ ekranından ilgili kaydınıza geldikten sonra > Değiştir Butonuna ...