Arşiv'e dosya kaydetmeye çalıştığımda Hata oluştu... File system operation failed with error 104735. Requested path is şeklinde hata alıyorum ?

Arşiv'e dosya kaydetmeye çalıştığımda Hata oluştu... File system operation failed with error 104735. Requested path is şeklinde hata alıyorum ?

Arşiv'e dosya kaydetmede aldığınız bu hatada arşiv > ayarlarda bulunan Arşiv Path ve ASP Root yolları kontrol edilmelidir. İlgili yollara işlem yapılan bilgisayar ulaşamıyor ise zip test butonuna tıklandığında hata mesajı gelecektir. 
- Arşiv Path ve ASP Root yolları boş ise yolları bilgi işlemcinizden teyit edip tarafımıza dönüş yaptıktan sonra tarafımızca yollar kaydedilecektir.



-Arşiv yolları dolu ise bilgi işlemciniz tarafından kontrol etmelidir. Bilgisayarınız yollara ulaşamıyor ise yetkiler verilmelidir.
-Tüm kontroller sağlandıktan sonra İlgili arşiv yolu yanlış ise bilgi işlemcinizden doğru yolu teyit edip tarafımıza dönüş yapabilirsiniz.
Arşiv ayar standart şifre Evr112358'dir. Şifreyi değiştirmek isterseniz Evrim Haber / diğer / users / şifreler arşiv ayar şifre değişikliği ekranlarından değiştirebilirsiniz. Değişikliğin aktif olması için programlar kapatılıp yeniden açılmalıdır.






    • Related Articles

    • Beyannameye ait arşiv kaydı bulunamadı

      Web gümrükte arşiv görüntüleme yapmak isterken gelen bu hata için kontrol edilecek alanlar : Evrim Haber / Programlar / Arşiv Sistemi ekranından giriş yapılıp ilgili dosya için arşiv gerçekten yapılmış mı kontrol edilmelidir. Eğer Arşiv sisteminde ...
    • E-fatura ve E-arşiv tasarımında komisyon bilgisinin çıkmasını istemiyorum ?

      Evrim Haber > Diğer > Users (admin şifre girişi yapılır.) Sistem>  Ini dosya ayarları> Muhasebe.Ini > EFATURA başlığında  “KOMİSYONBASILMAZFİRMA” alanı bulunmaktadır. Bu alana X koyulduğunda  faturalardan komisyon bilgisi kalkacaktır. NOT: Tanımlama ...
    • Cannot create file "C:\EvrGrfkTmp\xxxx\TmpMev.html"

      Beyannameye tarife girildiğinde gelen bu hatanın sebebi; Evrim artık mevzuat bilgilerini internet üzerinden göstermektedir, tarife yazıldığında ilgili tarifeye ait mevzuat dosyalarını indirdiği yolu işlem yapan bilgisayarın yetkisi bulunmamaktadır  ...
    • Dışa aktarılacak dosya oluşturulamıyor

      Görev yöneticisinde arka planda daha önce kullanılan excel dosyaları açık kalmış olabilir.  Görev yöneticisi ekranından açık olan excel dosyalarınızı kapatıp tekrar deneyiniz.
    • Evrimhaber Error 404 Hatası

      Eğer Evrim Haber üstünde HTTP Error 404 hatası geliyor ise; Evrim Haber versiyonu eskide kalmıştır. Bunun için masaüstünde bulunan Evrim Haber kısayol dosyasının doğru yerden çekildiğinden (X:\ exe) ve doğru versiyon çekildiğinden emin ...