Atma belirtimi için geçersiz karakter değeri. - Parameter(*) : Tarih - data overflow (Status = 6h).

Atma belirtimi için geçersiz karakter değeri. - Parameter(*) : Tarih - data overflow (Status = 6h).

Atma Belirtimi için Geçersiz Karakter Değeri;



  Sistem / Veri Girişi / İthalat veya İhracat Beyanname yazımı sırasında herhangi bir tarih girişi yazıldığında, hatalı bilginin olmasından ya da hatalı tarih formatından kaynaklı alınan hatadır.
(Örnek: F8 kapamadaki özet beyan tarihi yanlış yazılmış olabilir ya da beyanname tescil tarihi formatı hatalı olabilir.)

- Denetim masasından Bölge ve dil ayarı gg.aa.yyyy olarak düzeltilerek beyanname üzerinde tarih girilen alanlardaki tarih bilgileri düzeltilmelidir.
- Bu hata için bilgisayar tarih formatının düzenlenmesi gerekmektedir. Bilgi işlemcinizden destek alabilirsiniz.
- Denetim masasından Bölge ve dil ayarı kısa tarihi gg.aa.yyyy, uzun tarihi ise gg.aaaa.yyyy.gggg olarak düzeltilerek beyanname üzerinde tarih girilen alanlardaki tarih bilgileri düzeltilmelidir.
-Evrim Yazılım Bölge ve Dil Ayarları Çözümünden yararlanabilirsiniz; Evrim Yazılım Windows Sistemleri Bölge ve Dil Ayarları

    • Related Articles

    • Arithmetic overflow error for type money, value

      Bu hatanın sebebi dosyanızda tutar bilgisi girmiş olduğunuz bir alanda geçersiz değer yazılmasından kaynaklı gelmektedir. Örnek ; Antrepo düşüm yapmak isterken dosya no alanını doldurup tamam butonuna bastığımızda bu hata gelebilir. Alınmak istenen ...
    • HATA-TC Kimlik No veya Şifre Geçersiz

      Medos sistemine giriş yapılarak hesabım ekranından şifre bilgisi güncellenmelidir. 1.Sistem / H.Diğer / Karne Sahibi ekranından imzalayacak karne sahibinde değiştir butonuna basılarak TOBB şifre alanına aynı şifre yazılır ve medosta karne sahibi ...
    • *. kalem için **** sorusunun cevabi bulunamadi

      *. kalem için **** sorusunun cevabi bulunamadi Kalemlerde beyan edilen GTİP No'ya göre gümrükten tarife ile ilgili belge kodu (soru) gelmektedir. Eğer edi belgede belge kodu silinmişse bu hata gelmektedir. Beyannameyi Kontrole gönderdikten sonra ...
    • 350 karakter oldu. Bundan sonrası kayıt edilmeyecektir

      44. haneye yazdığınız bilgilerde bu uyarı geldiğinde gümrüğün tarafımıza verdiği bir karakter sınırı vardır bu yüzden de gönderim yaparken 350 karakteri aştığında bu bilgiler gümrük sistemine gitmeyecektir.
    • Dikkat. İleri bir tarih giriyorsunuz.

      Dikkat. İleri bir tarih giriyorsunuz. İthalat sisteminde sayfa 2 'de edi belgelerde tarih alanına günün tarihinden ileri bir tarih girdiğiniz zaman bu uyarıyı almaktasınız ancak tamam diyerek devam edebilirsiniz..