ev

Aylık Tahsilat Raporu Nasıl Alabilirim?

Evrim sisteminde aylık satışlarınızın, bu satışlardan yapılan tahsilatların tutarlarını, nakit çek vs hangi yöntem ile tahsil edildiği konusunda veri alabileceğiz rapor ; Ay Bazında Satış Raporu. Bu raporu Muhasebe Sistemi  / Rapor 1 /  Ay Bazında Satış Raporu alanından alabilirsiniz.



Bu raporu firma bazlı yada tüm firmalarınızın bilgilerini görebileceğiniz şekilde yada ithalat , ihracat , ncts vb gibi modül ayrımı yaparak da rapor çekebilirsiniz. Aşağıdaki resimdeki gibi raporunuzu bazı kıstaslara göre özelleştirebilir Excel'e aktarabilirsiniz.



    • Related Articles

    • Tahsilat makbuzunu nasıl kesebilirim?

      Ön Muhasebe Sistemi / Fiş Girişi > Fiş Tipi > Tahsil Seçilip > Kalemde Tip M seçilerek tahsilat makbuzu kesebilirsiniz.
    • Dekont kalemlerimin ve yurtdışı müşterinin göründüğü raporu nasıl alabilirim?

      Veri Girişi/Dekont girişi / Dizin / Sorgulama yapılması istenen tarih gibi bilgiler girilir ara butonuna basılır /Yazdır / excel detaylı alanından rapor alınabilmektedir.
    • Çalışmayan firmalar listesini nasıl alabilirim?

      Çalışmayan firmalar raporunu ön muhasebe sistemi/rapor 2/çalışmayan firmalar raporu deyip tarih aralığı vererek alabilirsiniz. Bu ekran müşteri girişinden kaydı olup herhangi bir cari hareketine sahip olmayan firmalardır.
    • Masraf Cinsine Göre Rapor Nasıl Alabilirim ?

      Muhasebe Modulü > Rapor II > J.Masraf Cinsine Rapor > Tarih aralığı girip seçim ekranlarında MC, Gümrük vb. seçimleri yaptıktan sonra > sorgula butonuna tıklanarak rapor alınmaktadır. Rapor butonundan raporu görüntüleyebilirsiniz veya ekran üzerinde ...
    • Masraf merkezine göre rapor nasıl alabilirim?

      Masraf merkezine göre raporu birçok ekran girişinden sorgulayabilirsiniz. 1-Ön Muhasebe Sistemi/Rapor 1/ Hesap Ekstresi Raporu ekranından MM alanına ilgili MM kodu F4 ile seçilerek sorgulama yapılabilir. 2- Ön Muhasebe Sistemi/Rapor 1/ Ayrıntılı ...