Birlik gönderimi Read Time Out Hatası

Birlik gönderimi Read Time Out Hatası

İhracat beyannamelerinde birlik işlemleri yapılırken  read time out hatası ile karşılaşılıyor ise birliğin ftp klasörlerine çıkış yapılabiliyor mu ? birliğin inbox ve outbox klasörlerine kopyalama ve yapışıtırma yapılabiliyor mu ? inbox ve outbox klasörlerinin yetkileri kontrol edilerek bütün kullanıcılar için okuma yazma yürütme gibi yetkilerin verilmesi gerekmektedir. 



Sistem menüsü altında H./ihracatçı Birlik/2. Birlik bilgileri alanındaki Host ıp bilginizi dosya yollarınızdan gitmeye çalıştığınızda birlik kullanıcı adınız ve şifreniz ile birliğin inbox ve outbox klasörlerine ulaşabilirsiniz. İnbox ve outbox klasörüne gidebiliyor musunuz ? Kopyalama ve yapıştırma işlemleri yapabiliyor musunuz ? Kontrol edilmelidir. İlgili işlemleri yapmakta sorun yaşıyorsanız.  Virüs programları , internet çıkışları ve bilgisayardaki izinleriniz kontrol edilmelidir. 






    • Related Articles

    • Read time out.

      Birlikten dosya alımı yaparken gelen bu hata için; 1- İhracat Sistemi / 1. Sistem / H. İhracatçı Birlik / 2. Birlik Bilgileri ekranındaki bilgilerin doğruluğu kontrol edilmelidir. 2- Bilgisayar birliğin sayfasına erişebiliyor mu ? Erişimde sorun olup ...
    • Birlik Kodu boş

      Gelen "Birlik Kodu boş"  hatası Birliğe gönderim yapıldığında gelmektedir. Bu hata için; İhracat Sistemi / Veri Girişi / İhracat Beyannamesi / Sayfa1 alanı / B.kod alanını doldurarak gönderim yapmanız gerekmektedir.
    • Birlik Aidat Bilgileri ve cyrpto Hatası

      Birlik yapıldıktan sonra crypto bilgilerin sisteme atmaması sebebiyle ile karşılaştığınızda ;  Aşağıda ekte işaretli alanların doldurulması gerekmektedir . Bu bilgilere birliğin sayfasından ulaşabilirsiniz.
    • İhracat Birlik İşlem Sırasında I/O Error 103 hatası

      Birlik yapılırken gelen bu hatada; Yöntem 1 ; Bu hatayı alan kullanıcılarımızın kontrol etmesi gerektiği alanlar öncelikle ihracat Sistemi -  Sistem - dosya yolları - birlik dosya yolu dolu olmalı giden gelen gidecek vs gibi alanlarında aynı şekilde ...
    • Birlik şifresini nasıl öğrenebilirim?

      Birlik şifrenizi ilgili birlikten öğrenebilirsiniz.