Deger girilmesi yasak -Varis gümrük idaresi-

Deger girilmesi yasak -Varis gümrük idaresi-

Gümrükten gelen bu hatada;

İthalat beyannamesi /sayfa 3/ varış gümrük idaresi alanına girmiş olduğunuz bilgiyi silerek devam etmelisiniz. Dosyanız için gümrük bu alanın doldurulmayacağını belirtmektedir.



    • Related Articles

    • Deger girilmesi yasak -Antrepo kodu-

      Gümrük tarafından gelen Deger girilmesi yasak -Antrepo kodu- hatası için; -İthalat Sistemi / Sayfa 1 ekranında yer alan Antrepo Kodu bilgisi her rejim kodunda aktif olan bir alan değildir. Beyannamede Antrepo veya Antrepodan İthalat işlemleri ...
    • kalemde deger girilmesi yasak -Alt rejim 1-

      İthalat Modülü / Veri Girişi / İthalat Beyannamesi / Sayfa 2 / Muafiyet alanına girilen muafiyet gümrük tarafından kabul edilmediği için bu hata gelmektedir. Konu hakkında muafiyet bilgisini müşavirinize danışmanız gerekmektedir.
    • kalemde deger girilmesi yasak -Satir no-

      1- DİİB kapsamında ya da yatırım teşvik belgesi kapsamındaki işlemlerde beyanname kalemlerinde yer alan teşvik no alanına bilgi girişi yapılması gerekmektedir. 2- Teşvik no bilgisi her rejim kodunda giriş yapılamaz. Beyannamede seçilen rejim kodunun ...
    • Deger girilmesi zorunlu -Antrepo kodu-

      Antrepo rejimlerinde sayfa 1'de ekranın sağ alt köşesinde antrepo kodu ve tipi alanına değer girilmelidir.
    • 1-Deger girilmesi zorunlu -Çyky?taki aracyn tipi- 2-Deger girilmesi zorunlu -Synyrdaki aracyn tipi-

      1-Seçtiğiniz taşıma şeklinin edi karşılığı boş olduğu için gümrük kabul etmemektedir. 2-Edi Kodunun doğruluğunu Gümrükten teyit ediniz. 3-Sistem/Diğer/Taşıma Şekli kısmından İlgili taşıma şeklinin edi kodu yazılıp tekrar seçilmesi gereklidir.