Beyanname Fatura Dekont İş Takip Raporu

Beyanname Fatura Dekont İş Takip Raporu

Beyanname Fatura Dekont İş Takip Raporu : 

Bu rapor ; beyanname bilgilerinizi, beyannamelerde ki edi belgelerinizi, beyannamelerin iş takip kodlarını , faturalarınızı ve dekontlarınızı bulabileceğiniz , program içinde ki en geniş raporlardan biridir. 


Özel Raporlar - Özel Rapor Tasarım - Beyanname - Fatura - Dekont - İş Takip Raporu alanlarına tıklanarak rapor ekranına gelebilirsiniz.





Bu raporumuzda da diğer raporlarımızda olduğu gibi arama butonlarında girmiş olduğunuz bilgiler için rapor getirir .
Yine bu raporumuzda da altta ki butonlardan yeni rapor oluşturabilir , rapor silebilir , Excel'e alabilirsiniz .
Yalnızca bu raporun farkı özelleştir ekranının daha kapsamlı olmasıdır .


Özelleştir butonu ile bu ekranda raporda getirebileceğiniz bilgiler yer alırken , sağ tarafta görmüş olduğunuz rapor kriterleri de gelmektedir .

Raporun tarih kriterinde beyanname , fatura ve kur tarihi yer alınarak istediğiniz tarih için sorgu çekecektir . 

Rapor alanları kısmından raporun içeriğini kontrol edebilirsiniz .

Web Gümrük ayarlarda web gümrük göster çentiği seçilirse bu rapor web gümrük de seçmiş olduğunuz firmada görülebilecektir. 

Sağ en altta yer alan İş takip ve Edi Belge kodlarında da programda yer alan tüm iş takip ve edi kodları yer alır . Bu alanda raporda gelmesini istediğiniz iş takip ve edi koduna çentik koymanız yeterlidir . 

 Bu raporlamada Edi belgelerinizin ayrı sütunlarda gelmesini istiyorsanız raporlama ekranında "TİP" kısmını doldurmanız gerekmektedir. Bilginize. 


    • Related Articles

    • Beyanname Fatura Dekont İş Takip Raporu

    • İş Takip Performans Raporu

      Ön Muhasebe Modülü \ Rapor I \ İş Takip Performans Raporu alanından raporlama işlemi yapılabilir. İş takip kodlu bazlı çalışan bu raporda müşteri temsilcilerinin performansı raporlanır. İki iş takip kodu belirlendikten sonra sorgulama yapılır ve iki ...
    • Belge Takip Stok Raporu

      Bu ekranın amacı firmaların beyannamelerde kullandıkları belgelerin takibini yaptığı ekrandır. Bu takibi yapmaları için öncelikle İthalat veya İhracat Sistemlerinde Veri Girişi / Belge Takibi ekranına öncelikle belgeyi kaydetmeleri gerekir kayıt ...
    • İthalat Detaylı Rapor

      Soru ve Talep : İthalatta kalem bazlı detaylı raporu nereden ve nasıl alabilirim? Çözüm : Detaylı rapor almak için 3 yöntem izlenebilir; 1. Yöntem: Özel raporlar > Özel Rapor Tasarım > Kalem Bazında alanından ilgili sorgulama kriterlerini girerek ...
    • İş Takip İşlem Kodu

      İŞ TAKİP İŞLEM KODU      İşlem kodu beyanname üzerinde "iş kodu" ismiyle yer almaktadır. Sistem / iş takip / işlem kodu alanından ekleme yaparak iş kodları açabilirsiniz. Açılan iş kodları aşağıda gösterildiği gibi beyannamede seçilirse  muhasebede ...