Dosyasız Dekont Arşiv Tipi tanımlanmamış.

Dosyasız Dekont Arşiv Tipi tanımlanmamış.

Veri Girişi > Dekont Girişi ekranında dosya numarası olmadan kesilen dekontlarda arşiv yapılmak istendiğinde gelen uyarı için aşağıdaki alandan tanımlama yapabilirsiniz.

Ini ayarını tanımladıktan sonra ayarın aktif olması için programlarınızı kapatıp açmalısınız.




Evrim Haber > Diğer > Users > Sistem > Ini Dosya Ayarları > İthalat Ini / Alt Başlık DosyasizDekontTip Metin alanı CC olarak tanımlanmalıdır.




CC dosyasız arşivi ifade etmektedir. Ancak farklı bir harf ile devam etmek istiyor iseniz Arşiv App / Dosya Tipleri ekranında tanımlı olan bir tip kaydını metin alanına tanımlayabilirsiniz.



Ekranda tanımlı değil ise + işareti ile yeni kayıt açabilirsiniz.






    • Related Articles

    • Fiş Girişi Arşiv Tipi tanımlanmamış.

      Ön muhasebe sistemi / fiş girişi üzerinden arşivleme yapmak istediğinizde gelen '' Fiş Girişi Arşiv Tipi tanımlanmamış. '' uyarısı için aşağıdaki tanımlama işlemi gerçekleştirilmelidir. Evrim Haber > Diğer > Users > Sistem > Ini Dosya Ayarları > T ...
    • Dekont satırlarında yer alan evrak no evrak tarihini hangi rapordan sorgulama yapabilirim?

      1- Muhasebe Sistemi / Veri Girişi / Dekont Girişi / Dizin / Dosya tipi başlangıç ve bitiş tarihi girerek arama yapılıp Yazdır / Excel Detaylı rapordan alabilirsiniz. 2- Özel Raporlar / Beyanname Fatura Dekont İş takip raporundan da alabilirsiniz.
    • Dekont edilmiş kayıt, lütfen dekont girişinden silin

      Muhasebe Sistemi / Veri girişi / Fiş girişi ekranında fiş silerken gelen bu hatada fiş dekont edildiği için önce dekont girişinden silmemiz gerekmektedir. - Dekont Silme için;   Ön Muhasebe Sistemi / Veri Girişi / Dekont Girişi / Sil İlgili kaydın ...
    • Dekont nasıl iptal edilir?

      Dekont iptali için; Veri girişi/dekont girişi/ilgili dekont açılır ve sil butonuna basılarak açıklama ekranı çıkar İptal gerekçesi yazılarak dekont iptali sağlanır.
    • Boş Dekont oluşturamazsınız.

      Ön Muhasebe Sisteminde Veri Girişi / Dekont Girişi / Ekle / İşle denince gelen  Boş Dekont oluşturamazsınız. hatasının sebebi dekont edilecek bir masraf gözükmemesinden dolayıdır. Bu Durumda Yapmamız Gereken; Ön Muhasebe Sistemi / Veri Girişi / Ortak ...