Evrim ekranında başlıkların özelleştirilmesi

Evrim ekranında başlıkların özelleştirilmesi

Evrim ekranında içerik kısmındayken mouse sağ tık > Özelleştir ile mevcutta yer alan istediğiniz başlıkları listeye ekleyebilir veya listeden çıkarabilirsiniz.

Örneğin; Ön muhasebe Fatura girişinde SM görmek istemiyor isek özelleştir ekranında ilgili başlık üzerine tıklanıp listeden çıkart butonuna tıklayabilirsiniz.
Listeden çıkart/listeye ekle veya başlıkların sıralamasını tercihinize göre özelleştirip kaydet butonuna tıklayabilirsiniz.





Örneğin; İhracat beyannamesinde İskonto ve İst. Kıymeti göremiyorsak, İhracat beyannamesi kalemler alanına mouse getirip sağ tık özelleştir tıklanır. Açılan özelleştir ekranında İskonto ve İst. Kıymeti ilgili başlık üzerine tıklanıp  Listeye Ekle butonuna tıklayıp Kaydet butonuna tıklanıp kaydedebilirsiniz.









    • Related Articles

    • Evrim entegrasyon ekranında ki faturaları excele nasıl aktarabilirim?

      Aktarımlar / E-fatura / E-fatura Tanımlar / Evrim entegrasyon ekranına faturaların üzerindeyken Sağ click yapıp Excel'e Aktar butonuna tıklanıp excele alabilirsiniz.
    • Banka hesap ekstre ekranında tanımlar alanının yetkisi

      Evrim Haber/Diğer/Users / Admin şifresi ile giriş yapılır / Sistem /Çoklu yetki girişi / Muhasebe ini/Banka Ekstre ekranında tanımlar alanına 15 verilmelidir. Yetki verildikten sonra modüle yeniden giriş yapılmalıdır.
    • Evrim Entegrasyon Yazdırmada Donma Problemi

      Muhasebe Sistemi > Aktarımlar > E Fatura > Evrim Entegrasyon ekranlarında toplu yazdırma aşamasında programlarınız yanıt vermiyor olarak kalıp donuyor ise aşağıdaki maddeleri kontrol etmelisiniz. 1-) Evrim Haber / Diğer / Users / Admin şifresi ile ...
    • Para talep ekranında firma değişikliği yapamıyorum

      Ön muhasebe sistemi/diğer/para talep ekranında firma no değişikliği yapabilmek için fiş numaralarının silinmesi ardından tamam butonuna basılması gerekmektedir, tamam butonuna bastığınızda aşağıdaki gibi bir uyarı ile karşılaşacaksınız, evet deyip ...
    • Red edilen bir faturayı evrim entegrasyonda neden göremiyorum ?

      Eğer faturanın red cevabını evrim entegrasyonda görmeden fatura girişinden iptal etmiş iseniz, faturayı görmemeniz çok normaldir. Çünkü faturalar gönderildikten sonra red veya kabul cevabı gelmeden fatura girişinden iptal edilmemilidir. Eğer böyle ...