exception eoledberror in moduleIhracSQL.exe at ******F*. Bağlantı başarısız oldu.

exception eoledberror in moduleIhracSQL.exe at ******F*. Bağlantı başarısız oldu.




Öncelikle tek bir bilgisayarda mı yoksa tüm bilgisayarlarda mı sorun var kontrol edilmelidir.

Eğer tek bilgisayarda ise bu hata ile ilgili makinenin ağ bağlantıları kontrol edilmelidir.Fakat Tüm bilgisayarlarda ise sunucu makinesi üzerinden sql servisi kontrol edilmelidir. Çalışır durumda olmalıdır.
    • Related Articles

    • Exception Processing Message c0000139 Parameters ****

      Sistemi açarken gelen bu hata; Yazmış olduğumuz yazılım dilimizin Windows XP makinelerini desteklememesinden kaynaklıdır. Bilgisayarınızın işletim seviyesi en az Windows 7 ve üstü olmalıdır konuyla ilgili bilgi işlemciniz ile görüşebilirsiniz.
    • İmzalı exe kullanınız

      Evrim Haber versiyonunuzun 10.97... ve sonrası olması gerekmektedir. Güncelleme almanıza rağmen tarafınızda bu exe yoksa bize dönüş yapabilirsiniz. Evrim Haber sağ tık dosya yolları lokal exe işaretlemesinin boş olması gerekmektedir.
    • Proxy Sunucu Ayarları

      Bilgi işlem mimarisinde kullanılan Proxy sunucu adres kullanıcı adı ve şifre bilgileri aşağıdaki resmi görülen             “bağlantı ayarları” ekran vasıtasıyla yapılmaktadır.Şayet Proxy sunucu üzerinde bir değişiklik yaptığınız taktirde,muhakkak ...
    • FW: evrim satış fatura yazıcı hatası i_view32.exe bulunamadı.

      Hata: i_view32.exe bulunamadı. X exe klasörüne iwiev.exe kopyalanmalıdır.
    • Programa giriş yaparken kernel32 dll the exception unkown hatasını alıyorum?

      Hata windows kaynaklıdır . Konuyla ilgili  Bilgi işlem ile görüşmelisiniz. Yapılması gereken işlem ;C:\Windows\System32 kernel32.dll register edilmelidir.