F5 tranafer, butonu, pasif,guncelleme,doviz

F5 Transfer Butonu Pasif Görünmektedir

Aynı anda birden çok bilgisayardan güncelleme alınması sonucunda bazı programların güncellenememesi ve e-fatura güncellemelerinin sağlıklı tamamlamaması sorununu önlemek adına yapılan yeni EvrimNet güncellemesi ile yalnızca tek bir bilgisayardan güncelleme alınması için güncelleme yapılmıştır.

Users\ Sistem\ İni dosyası ayarları\ Sistem.INI ana kriterinde yer alan, EVRIMNET Başlığındaki EvrimGüncelleme bölümünün yanında yer alan Metin alanına yalnızca hangi bilgisayardan güncelleme almasını istiyorsanız o bilgisayarın, bilgisayar adını BÜYÜK HARFLERLE yazmanız gerekmektedir.

                                                                                            


Bilgisayar adını; “Bu Bilgisayar” ya da “Bilgisayarım” a girdikten sonra sağ tık-özellikler bölümünde yer alan “Bilgisayar adı:” alanındaki bilgiyi büyük harflerle yazabilirsiniz. 

Eğer bu ayarlama yapılmaz ise EvrimNet in ilk açıldığı bilgisayarın adı otomatik olarak doldurulacak şekilde güncelleme yapıldı. Evrimnetin sol alt bölümünde yazan bilgisayar adında ne yazıyorsa o bilgisayardan güncelleme alabilir ya da Users üzerinden güncelleme almak istediğiniz bilgisayar adını değiştirebilirsiniz.

Aksi halde F5-Transfer pasif olacak başka bilgisayardan güncelleme alınamayacaktır.