İptal beyannamelerin raporunu nereden alabilirim ?

İptal beyannamelerin raporunu nereden alabilirim ?

İptal beyannameler için İthalat ve İhracat modülünde Sorgulama İthalat&İhracat Beyanname alanından sorgulama yapılabilmektedir.

İhracat Modülünde : Sorgulama / İhracat Beyanname  ekranında İptal Olanlar işaretlenerek rapor alınabilir.



İhracat Modülünde : Sorgulama / İhracat Beyanname  İptal alanından rapor alınmak istenen seçenek işaretlenerek sorgulama yapılabilir. 

Bu raporların  alınabilmesi için İthalat ve İhracat programlarında İptal olan beyannameler için Veri Girişi / Ortak Beyanname Giriş alanında İptal alanına 1 yazılmalıdır.



İhracat programında İptal kodu , Ortak Beyanname alanı dışında İhracat Modülünde / İhracat Beyannamesi üzerinde  Diğer Formlar  Kapanış Bilgileri alanındaki İptal kodu alanına da yazılabilmektedir. Bu alana yazılan bilgi Ortak Beyanname alanına sistem tarafından otomatik atılmaktadır.


    • Related Articles

    • Onaylanan beyannamelerin raporunu nasıl alabilirim?

      İthalat Modülü için; Özel Raporlar / Özel Rapor Tasarım / Beyanname Bazında ekranından ekran boş iken sağ click / Özelleştir ekranından Kontrol ve Onay başlığı sol tarafa atılır. (Rapora gelmesini istediğiniz diğer başlıkları da sol tarafa çift ...
    • İhracatta Notify Raporunu Nereden Alabilirim?

      İhracat sisteminde beyannameye girmiş olduğunuz notify bilgisini; İhracat Sistemi/Özel Raporlar/Beyanname Bazında ekranından notify bilgisi görülebilmektedir. Bu ekranda istediğiniz kriter kutucuklarıyla sorgulamanızı daraltabilirsiniz. Eğer bazı ...
    • Süre Sonu İşlemlerinin Raporunu Nereden Alabilirim?

      İTHALAT; 4.Sorgulama/ M.Süre sonu işlem takibi/Süre sonu başlangıç - bitiş tarihleri girilerek sorgulama çekilebilir. İHRACAT ; 4.Rapor/ E. Süre sonu işlem takibi/Süre sonu başlangıç-bitiş tarihleri girilerek sorgulama çekilebilir.
    • Yapılan tüm ithalat sayılarının raporunu nereden alabilirim?

      1-İthalat Beyannamesi/Sorgulama/Beyanname ekranında arama kriterlerinizi girdikten sonra sorgula yapılır.Daha sonra rapor butonuna basıldığında gelen ekranda 2-GRAFİK ibaresi seçilir. Gelen ekranda gerçekleşen ithalatlarınızı ve sayısını ...
    • Yurt dışı diğer giderin olduğu raporu nereden alabilirim?

      İthalat Sistemi/Özel Raporlar/Özel Rapor Tasarım/Kalem Bazında ekranından yurt dışı diğer gider tutarlarını görebilirsiniz. Bu alanda sağ click/Özelleştir yaparak istediğiniz başlıkları düzenleyebilrsiniz.(Aşağı-yukarı taşıma vs.)