Kalem için Marka Bilgisi girilmemis

Kalem için Marka Bilgisi girilmemis

İthalat beyannamesi/Sayfa 2 de mal cinsleri kısmında şimşeğe basılır ve kaleme ait marka bilgilerinin girişleri yapılmalıdır.







    • Related Articles

    • * Kalem İçin Marka Model Bilgisi Zorunlu

      Gümrükten gelen bu hatada gümrük beyannameniz için marka bilgilerinin girilmesini zorunlu kılmıştır. Yapılması gereken; İthalat Beyannamesi / Sayfa 2 / Mal Cinsleri alanında şimşeğe basılır ve kaleme ait marka bilgilerinin girişleri yapılmalıdır.
    • İthalatta marka bilgisi nereye girilmektedir?

      İthalatta marka bilgisi beyannamede sayfa 2 deki mal cinsleri alanına girilmektedir. Mal cinsleri toplu görünüm ekranında aşağı ok tuşu ile kalem açarak giriş yapabilirsiniz.
    • kalem için girilen Marka Tescil Numarasi bulunamadi

      Beyannamede giriş yapılan Marka Tescil No bilgisinin öncelikle formatı kontrol edilmelidir. Marka tescil no formatı tarih/numara şeklinde aralarda boşluk bırakılmadan giriş yapılmış olmalıdır. Örnek format : 2019/123456  Formatınız doğru ise ve buna ...
    • *. Kalem= Islemin niteligi bilgisi bulunamadi

      İthalat Beyannamesi / Sayfa 2'de / Hızlı Gir ekranında hatada gelen ilgili kalem için işlem niteliği bilgisi girilmelidir. ​ Not: Hızlı gir alanında işlem niteliği kolonu bulunamaz ise sağ clik / özelleştir yapılarak listeye eklenebilir.
    • 1-1. Kalem İçin Marka Adı Zorunlu

      Bu hata; Eğer İthalat beyannamesi / sayfa 2'deki marka/no/cinsi/ad alanı dolu ise mal cinsleri alanındaki marka adı alanı bilgilerinin yazılmamasından kaynaklı gelmektedir. Marka adı alanı doldurulmalıdır.