*-*. kalemde beyan edilen ***************. nolu IMEI, girdiğiniz TPS Belgesinin *. c.

*-*. kalemde beyan edilen ***************. nolu IMEI, girdiğiniz TPS Belgesinin *. c.

Gümrük edi belgede girilen belgeleri ve satır numaralarının doğruluğunu tek pencere  sistemi ile eşleşip eşleşmediğini kontrol etmektedir.
Bu hatada da Imei no  için girilen belgenin referansında veya satırında Tps sistemindeki ile eşleşmeyen bir bilgi olduğundan kaynaklı gümrük hata göndermektedir.
Imei no bilgisi ile belgenizin numarasının uyuştuğuna ve ımei no bilgisine ait satırın edi belgede doğru beyan edildiğine emin olmalısınız.

Edi belgedeki belgeniz ile Tps sistemindeki veri analizinizi yaparak yanlış bir bilgi var ise düzeltmeniz gerekmektedir.

İthalat sisteminde Imei No malın cinsleritoplu görünüm ekranında beyan edilir.



İhracat sisteminde Imei no beyanname kalemlerinde yer alan Imei No kolonunda beyan edimektedir.


    • Related Articles

    • Kaleme ait **** kültür fonunu nereden girişini yapabilirim?

      İthalat beyannamesi / Hesapla sayfasında kaleme ait girilen tutar alanından ilgili kaleme ait kültür fonu tutarını girebilirsiniz.
    • TPS Kripto belgesini beyan etmediniz

      Edi belgede beyan edilen 1086(TPS-Kripto Numarası ) belge kodu ve belge numarasının doğruluğu kontrol edilmelidir. Edi belgede 1086 kodu yok ve belge numarası boş ise, İhracat beyannamesi Sayfa 1 de Birlik Ödeme Sayfasını Aç butonuna tıklanıp ...
    • IMEİ NO

      İthalat Sistemine Eklenen Imei no alanı ; Bakanlığın yaptığı yeni düzenleme ile 8517.12.00.00.11 nolu tarifede artık Imei No beyan etmelisiniz. Bu beyanıda aşağıdaki resimdeki örnekler gibi beyanı sağlayabilirsiniz. Cep Telefon beyanlarınızda çift ...
    • RPA TPS KULLANIM DOKÜMANI

      RPA TPS ürünümüzün kullanımı için dokümanımız ektedir.
    • Satir No bulunamadi. Girdiginiz TPS belgesinin ilgili satiri kapanmis ya da kullanimda olabilir.

      Veri Girişi / İthalat Beyannamesi / Sayfa 2'de Edi Belgede Tps belgesinin satır numarası yazılmalıdır. Örneğin; 16111111111111111111111/1 /'dan sonrası belgenin ilgili satırını gösterir. Bu satır numarası hatalı olabilir. TPS başvurusu yapılan ...