* kalemde deger girilmesi zorunlu -Marka-

* kalemde deger girilmesi zorunlu -Marka-

Kontrolden / Tescilden gelen bu hata için İthalat Beyannamesi Sayfa 2'de bulunan Marka/No/Cinsi/Ad. alanı dolu olmalıdır.


    • Related Articles

    • Kalemde değer girilmesi zorunlu -Miktar birimi-

      Bu hatada İthalat Beyannamesi/Sayfa 2/Ölçü birimi ve miktar birimi kontrol edilmelidir.Miktar birimi dolu olmalıdır. Ölçü brm. alanı tarifeden gelmektedir. Bu alana müdahale edilmemelidir. Örnekte ; Miktar birimi AD eğer ölçü brm.= ÇİFT gelmiş ...
    • Deger girilmesi zorunlu -Antrepo kodu-

      Antrepo rejimlerinde sayfa 1'de ekranın sağ alt köşesinde antrepo kodu ve tipi alanına değer girilmelidir.
    • 1-x kalemde deger girilmesi zorunlu -Satir no-

      *İhracat modülü > Veri Girişi > İhracat Beyannamesi Girişi yaptığımız ekranda beyannamemizin kalem sütunlarında Muafkod ve Teşvik No alanlarına gerekli bilgileri doğru  bir şekilde giriş yapmadığımızda karşımıza çıkan bir hatadır.  Beyannamemize ...
    • * Kalem İçin Marka Model Bilgisi Zorunlu

      Gümrükten gelen bu hatada gümrük beyannameniz için marka bilgilerinin girilmesini zorunlu kılmıştır. Yapılması gereken; İthalat Beyannamesi / Sayfa 2 / Mal Cinsleri alanında şimşeğe basılır ve kaleme ait marka bilgilerinin girişleri yapılmalıdır.
    • kalemde deger girilmesi yasak -Alt rejim 1-

      İthalat Modülü / Veri Girişi / İthalat Beyannamesi / Sayfa 2 / Muafiyet alanına girilen muafiyet gümrük tarafından kabul edilmediği için bu hata gelmektedir. Konu hakkında muafiyet bilgisini müşavirinize danışmanız gerekmektedir.