Lütfen Marka giriniz.

Lütfen Marka giriniz.

Lütfen Marka giriniz. uyarısında Veri Girişi / İhracat Beyannamesi / Sayfa 1'de yer alan Kap Marka alanının boş geçilmediğine emin olunuz.
Genel olarak ADDR olarak giriş yapılmaktadır.



Eğer çok kalemli bir beyannameniz var ise ekranın alt kısmında yer alan Hızlı Veri Aktarımı butonundan daha hızlı ve hatasız olarak marka bilgilerinizi giriş yapabilirsiniz.




Lütfen Marka giriniz. uyarısında Veri Girişi / İthalat Beyannamesi / Sayfa 2'de yer alan Kap Marka alanının boş geçilmediğine emin olunuz.
Genel olarak ADDR olarak giriş yapılmaktadır.



Eğer çok kalemli bir beyannameniz var ise ekranın İthalat Sayfa 2'nin alt kısmında yer alan Hızlı Gir butonundan daha hızlı ve hatasız olarak marka bilgilerinizi giriş yapabilirsiniz.





    • Related Articles

    • * Edi nolu kalemde Marka No giriniz

      Birlikten Gelen Bu Hatada: Veri Girişi > İhracat Beyannamesi > Sayfa 1 > Ambalaj No alanına nokta (.) işareti koyularak devam edilmelidir. Bu alana (.) işareti koyarak devam edebilirsiniz. Bu alanı tüm kalemler için doldurmalısınız boş alanlar içinde ...
    • Marka Türü Tescilsiz ise Marka Adı girmelisiniz.

      1. İhracat beyannamesinde kalemde Marka türü : 0-tescilsiz ise Marka Adı alanı doldurulmalıdır. 2. İthalat beyannamesinde sayfa2 de mal cinsleri toplu görünüm ekranında Marka Adı alanı doldurulmalıdır.
    • Marka Türü girmediniz. Devam etmek istiyor musunuz?

      İhracat Sistemi > Veri girişi > İhracat beyannamesi ekranında  tamam butonu tıklandığında gelen bu hatada kalemlere ait marka bilgilerinizi girmelisiniz. Marka türü tescilsiz ise Marka Adı girilmelidir.  Marka Tescil No boş bırakılmalıdır. Marka türü ...
    • LÜTFEN İNCİR İÇİN ÜRETİM YILI GİRİNİZ

      Birlik İlgili GTİP iniz için üretim yılını beyan etmenizi istemektedir. Yapmanız gereken ; Veri Girişi / İhracat Beyannamesi / Diğer Formlar / Birlik bilgi girişi üretim yılı girmelisiniz. 
    • p giriniz

      İhracat Beyannamesi/Form-A  da gelen bu hatanın sebebi; Malın tamamı Türk Menşeli(%100 Türk malı) olması durumunda Form-A görüntülemede 8 nolu hane "P" harfi olmalıdır. Ne yapılmalı? İhracat Sistemi/Sistem/Diğer/Ülke aratılarak H-FormA alanına P ...