Otomatik Ekstre Gönderim Ayarı

Otomatik Ekstre Gönderim Ayarı

İthalat , ihracat ve muhasebe sistemi > aktarımlar > otomatik gönderim ayarları > ekstre gönderimi ayarları ekranından otomatik mail gönderiminin sağlanması için otomail sisteminizin lisanslı olması gerekmektedir. Satın alım için tarafımıza dönüş sağlayabilirsiniz. Satın alım olmuş ise aşağıdaki ayarların kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Şirket No : Aktif şirket numaranızdır. Programlarda versiyon bilgisi yanında yazmaktadır. 



Hesap No : Ekstre gönderimi yapılacak firmaya ait hesap numarasıdır. İlgili alana hesap numarasını biliyorsanız manuel yazabilir ya da alanda F4 yaparak hesap planından seçim yapabilirsiniz. 

Otomatik Gönder : Mailin otomatik gitmesi için işaretleme olmalıdır.

İlk Gönderim Tarihi : Mailin ilk gönderildiği tarihtir.

Başlangıç Tarihi : Tasarımdaki ekstre bilgisinin başlangıç tarihidir. İlgili hesaba ait verilerin hangi tarihten itibaren gitmesi gerektiği bilgisidir.

Gün Sayısı : İlk gönderim tarihinin üzerine gün sayısında yazılan gün eklenerek bir sonraki gönderim tarihini bularak , bir sonraki gönderim tarihine yazmaktadır.

Saat : Raporun gideceği saat bilgisidir.

Borçluysa Gönder : Hesap bilgisi borçlu ise işaretli olmalıdır.

Ekstre Başlangıç Günü : Ekstrenin başlayacağı tarih bilgisidir.

PDF Rapor Kodu : Hesap ekstresi tasarımı kodu yazılır. Bu kod yazılmadığında rapor excel halinde gitmektedir. Tasarım kodu için tarafımıza dönüş sağlayabilirsiniz. 

Not : Hesap ekstresinin mail gidebilmesi için sistem > müşteri girişi > ilgililer > mail adresi yazılır , mail tip M olarak kaydedilmelidir.