Outlook programına bağlanılamadı. Outlook kurulu ve çalışıyor olmalıdır.

Outlook programına bağlanılamadı. Outlook kurulu ve çalışıyor olmalıdır.

İthalat ve İhracat sistemlerinde Mail Arşiv Ekranında Outlook Seçili Maili Al  yapıldığında  gelen bu hata için öncelikle Outlook programının bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

İthalat Sistemi  Veri Girişi / İthalat Beyannamesi  / Mail Mesaj Ekranı / Otulook Seçili Maili Al




İhracat Sistemi / Veri Girişi / İhracat Beyannamesi  / Mail Mesaj Ekranı / Otulook Seçili Maili Al


- Outlook seçili maili al işlemi gelen maili ilgili referans ile eşleştirerek program içerisinde arşivleme işlemi yapar.
- Eğer Outlook programı yok ise veya çalışmıyor ise E-arşiv Mailbox butonu ile de arşivleme yapabilirsiniz.

Earşiv mail box kullanım dokümanı aşağıdaki gibidir.



Not: Bilgisayar veya office programları kaynaklı bir uyumsuzluk yaşanıyor olabilir. Uygun olan programlar yüklenmelidir. Bu işlemler için bilgi işlem departmanınızdan destek alabilirsiniz.
    • Related Articles

    • Bildirimleri ve mesaj balonlarını nasıl aktif hale getirebilirim?

      İthalat, İhracat, Muhasebe sistemi > sol taraftaki Kısayollar altında > Mesaj Gönder alanına tıklanarak > uyarı ve mesaj balonları tiklenmelidir.
    • Web gümrük yeni kullanıcı açma ve yetkilendirme işlemleri

      Web gümrükte yeni bir kullanıcı açmak için öncelikle Admin  kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılır.(https://webgumruk.com/authentication/login.xhtml)  Yetkili yönetici kullanıcısı ile giriş yaptığınız da Admin menüsü sizlere açılacaktır . Açılmış ...
    • Firma kodu 8 karakter olmalıdır

      Ziraat Bankası vergi ödeme tanımlamalarında, banka ftp bilgi tanımlama ekranında bankadan aldığınız firma kodunu 8 haneli olacak şekilde girmelisiniz. Detaylı dokümantasyon ektedir. İlgili alana gitmek için yapılması gereken işlemler:
    • Uzaktan Nasıl Çalışabilirim?

      Bilgi işlemciniz tarafından uzak masaüstü ayarlarınız yapılmış ise internet ve VPN kullanarak Evrim programına bağlanabilirsiniz. Bu işleme sağlıklı devam edebilmek için server hizmetinin çalışıyor olması gerekmektedir. Xml client imzalama uygulaması ...
    • E-fatura ve E-arşiv tasarımında komisyon bilgisinin çıkmasını istemiyorum ?

      Evrim Haber > Diğer > Users (admin şifre girişi yapılır.) Sistem>  Ini dosya ayarları> Muhasebe.Ini > EFATURA başlığında  “KOMİSYONBASILMAZFİRMA” alanı bulunmaktadır. Bu alana X koyulduğunda  faturalardan komisyon bilgisi kalkacaktır. NOT: Tanımlama ...