Textten Beyannameye Aktarım

Textten Beyannameye Aktarım


Text'ten Beyannameye Aktarma


İthalat Modülü \ 6.Aktarımlar \ G.Text'ten Beyannemeye Aktar I ekranından işlem yapılabilir.




*Bu ekranın amacı  aşağıdaki resimde gösterildiği gibi  dosya alanından Text dosyanızı seçip aktar dediğimizde dosya numarası yazılarak Text'in içindeki bilgileri ilgili dosya numarasına aktarmakradır.
























    • Related Articles

    • XMLden Beyannameye Aktarım

      XML den Beyannameye dosya nasıl aktarılabilir ? İthalat Sistemi / Aktarımlar / XML Beyannameye Aktar Bu ekrana girişi Aktarımların altından evrim XML Beyannameye Aktar butonu ile giriş yapılıyor. Bu ekranın amacı ; Aşağıdaki resimde gösterildiği gibi ...
    • Excelden beyannameye aktarım işlemini yaptığımda Gtip bilgisini miktara atıyor

      İthalat ve İhracat'ta : 1. Sistem > A. Yurtiçi müşteri > XLS Ayar ekranında Excelden Beyannameye Aktar seçilerek araya tıklanır. Değiştir denilerek Excelde gtip hangi kolonda ise o kolon Gtip alınacak kolona yazılıp kaydedilir.
    • EXCELDEN ÜRÜN GİRİŞİNE AKTARIM

      MAL KODUNA GÖRE GTİP BULMA İthalat sistemine excelden aktarılan mal kodu bilgisi ihracat sisteminde de kullanılmaktadır. Kullanım için yapılması gereken işlemler A- İthalat Sistemi; 6.Aktarımlar / R.Excelden Mal Kodu Bilgisi Aktar ekranından aktarım ...
    • İhracattan ithalata aktarım nasıl yapılır

      İhracat Beyannamesi/Diğer formlar/sağ taraftaki ith. aktar kısmından ithalata aktarım yapılmaktadır.
    • Text aktarımı sırasında teşvik bilgilerim beyannameye aktarılmamaktadır.

      Text aktarımı yapıldığında text dosyasının içerisindeki teşvik bilgilerinin beyannameye aktarılması için teşvik bilgilerinin Text dosyasında yer alan kalemlerde '' & '' arasındaki bilgilerde 17,18,19. satırlarda bilgilerinin alması gerekmektedir.