[XmlApp] (Evrim Haber) :External Exception C0000006 Hatası

[XmlApp] (Evrim Haber) :External Exception C0000006 Hatası

İlgili hata bağlantı kopukluğunda meydana gelmektedir, internet bağlantınızı kontrol edebilir eğer internet bağlatınızda herhangi bir problem gözükmüyorsa aşağıdaki diğer adımları deneyebilirsiniz. 

Xmlapp nin ilk kez çalıştırıldığı makinada bir kez Xmlapp üzerinde iken sağ tık yönetici olarak çalıştır işlemi yapılmalıdır. 
Yönetici olarak çalıştırdıktan sonra işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İşleminiz bittiğinde xmlapp kapatılıp tekrar açılır ve artık yönetici olarak çalıştırmaya gerek kalmaz.
Evrim Haber'in ilk kez çalıştırıldığı makinada bir kez Evrim Haber'in üzerinde iken sağ tık yönetici olarak çalıştır işlemi yapılmalıdır. Daha sonra Evrim Haber/Sağ Click/Dosya Yolları/Local Exe denilmelidir.













    • Related Articles

    • Evrim Haber Açılmıyor ?

      1-Evrim habere tıkladığınızda açılmıyorsa ve görev çubuğunda görünmüyorsa Simgeler bölümünden gizli simgeleri göster de açık bulunmaktadır. İlgili alandan Haber simgesine tıklayıp açabilirsiniz. 2-Simgeler bölümünde yok ise görev yöneticisinden tüm ...
    • XML Client "Bağlantı Başarısız Oldu" Hatası

      Aşağıdaki alanlar kontrol edilmelidir. ​ 1-Xml Client ekranında > Kart Listesi > Listele butonuna tıklanıp kartın gözüküp gözükmediği kontrol edilmelidir. NOT: Kart türü boş bırakılabilir veya ilgili kart seçilebilir.   2-Bilgisayar / X / Exe / ...
    • Evrim Haber Bildirimlerini Nasıl Kapatabilirim?

      Evrim Haber / diğer / users / sistem / ini dosya ayarları / sistem ini / YeniHaberBilgisiAl metin alanı 0 olmalıdır. Programlar kapatılıp açılmalıdır.
    • [XmlApp]: Çok zararlı hata

      Xmlapp kontrol ya da tescile gönderdiğiniz beyannamelerinizin gümrük ve evrim arasında veri akışını sağlayan bir uygulamadır. Bağlantı kopukluğu olduğunda '[XmlApp]: [XmlApp]: Çok zararlı hata ' şeklinde hata vermektedir. Bu yüzden sadece tek bir ...
    • Hata Oluştu.http://.......... adresinde XMLApp açık olup olmadığını kontrol ediniz.Socket Error#10061 Connection refused.

      Arşiv sisteminde gelen bu hata ana bilgisayardaki XmlApp'nin bağlantı kopukluğundan dolayı kaynaklanmaktadır. ( Açık XmlApp var ise kapatılmalıdır.) Server Bilgisayarında > Bu Bilgisayar / X / Exe / XmlApp > Mouse ile sağ click > Yönetici olarak ...