Yeşil Karekodlu Beyanname Görselini Nereden Alabilirim?

Yeşil Karekodlu Beyanname Görselini Nereden Alabilirim?

Aşağıdaki karekod bilgisinin yer aldığı beyanname görselini Bakanlığın Get App uygulaması üzerinden alabilmektesiniz. Programımız ile Get-App entegrasyonumuz bulunmaktadır.  Bu entegrasyonun aktif olması için Beyanname Sorgulama Api ürünümüz lisansa tabi olup satın alım talep etmeniz halinde tarafımıza dönüş sağlamanızı rica ederiz.


    • Related Articles

    • İptal beyannamelerin raporunu nereden alabilirim ?

      İptal beyannameler için İthalat ve İhracat modülünde Sorgulama İthalat&İhracat Beyanname alanından sorgulama yapılabilmektedir. İhracat Modülünde : Sorgulama / İhracat Beyanname  ekranında İptal Olanlar işaretlenerek rapor alınabilir. İhracat ...
    • İhracatta Notify Raporunu Nereden Alabilirim?

      İhracat sisteminde beyannameye girmiş olduğunuz notify bilgisini; İhracat Sistemi/Özel Raporlar/Beyanname Bazında ekranından notify bilgisi görülebilmektedir. Bu ekranda istediğiniz kriter kutucuklarıyla sorgulamanızı daraltabilirsiniz. Eğer bazı ...
    • Sistemde gümrük listesini nereden alabilirim?

      Sistem / Diğer / Gümrük ekranında gümrük kodları listesi yer alır bu ekranda  mouse ile sağ tık tuşuna basılarak excele aktarım sağlanabilmektedir.
    • Süre Sonu İşlemlerinin Raporunu Nereden Alabilirim?

      İTHALAT; 4.Sorgulama/ M.Süre sonu işlem takibi/Süre sonu başlangıç - bitiş tarihleri girilerek sorgulama çekilebilir. İHRACAT ; 4.Rapor/ E. Süre sonu işlem takibi/Süre sonu başlangıç-bitiş tarihleri girilerek sorgulama çekilebilir.
    • Beyannamede not girdiğimde raporunu nereden alabilirim?

      Beyannamenizde not 3 alanına bilgi girişini yapıp Sorgulama/Beyanname ekranında not 3 alanından sorgu çekebilir ya da özel rapor/özel rapor tasarım/beyanname bazında/ sağ tık özelleştir not 3 seçerek sorgu çekebilirsiniz.